Уеб разработки

screenshot

screenshots:

12345678910111213141516171819202122232425

Nebula Core: Delta Draco

http://www.deltadraco.com/

Детайли за сайта

След повече от две години от първоначалния старт на проекта Star Control On-line работата по него бе възстановена.

Вече с чувствително по-рафинирана идея, със съвсем друг принципен интерфейс и начин на игра проекта слабо прилича на предшественика си, но все още носи неговият дух.

Количеството подготвителна работа свършена до тук е внушитетелно, но остава още много до пускането на бета версия.

[допълнение] Поради това, че името Star Control е запазена марка на Atari и не можем да го използваме в момента сме на етап избиране на име и създаване на лого за него, в screenshots можете да видите някой от предложенията.

[07/02/04] Преди края на годината идеята около играта беше изцяло преразгледана и в началото на годината работата по играта е стартирана. Кодовото име codename Star Control.reloaded е сменено на Nebula Core Universe, което макар да не звучи по същият начин е доста подходящо за типа игра, който опитваме да създадем. Думата Universe означава, че няма да се ограничним до една-единствена игра в тази вселена, на този етап са избрани имената Delta Draco Galaxy, Gamma Gemini Galaxy и Sigma Scorpio Galaxy. Рано да се разкрива информация за проекта, но можете да поглеждате от време на време официалната страница за повече информация и изненади.

[UPDATE] Първата стратегическа космическа игра от вселената на Nebula Core беше стартирана в средата на август месец 2007 година и оттогава се развива и разширява. Играта се рестартира переодично и преминава в следващи рундове.

Website Active, стартиран: August, 15 2007