CMS

Една система за управление на съдържанието (CMS) представлява софтуер работещ на сървъра, който опростява процеса на създаване, публикуване и оправление на уеб съдържание. CMS системите дават възможност на неспециалист да коригира и органзира уеб съдържание без да си има и най-малка представа от XHTML или CSS. Текст, снимки и всякакво друго съдържание могат да бъдат лесно редактирани и поддържани. Информацията публикувана на Вашият сайт се нарича "съдържание" и именно това съдържание привлича посетителите към Вашата интернет страницата.

Привлекателното за посетителя и добре подредено съдържание е един от най-важните елементи за успешният сайт. Това е така, но ако Вашето съдържание е статично или се променя рядко посетителите ще започнат да губят интерес и шансът да се върнат повторно ще бъде много малък.

Затова ако искате Вашият сайт да се развива и да стане успешен вашето съдържание трябва да се променя регулярно. Секции от сайта Ви ще трябва да се обновяват, важни новини да се публикуват и редактират на време заедно с всичко друго, което е важно за Вас и Вашата фирма.

С цел сайта Ви да остане актуален и винаги обновен GoldenOrbs предлага да Ви изгради система за управление на съдържанието, която да е съобразена точно с Вашите нужди и изисквания. От Вас ще се изисква само да си вкарате името и паролата и вече ще имате възможност да през интуитивен уеб интерфейс да редактирате всички секции от Вашият сайт. С нашите системи обновяването на страницата Ви ще отнема само няколко минути и в момента, в който натиснете "Публикувай" съдържанието вече ще е достъпно до Вашите посетители.

Всичко това бързо, лесно и сигурно!

Забележка: Цената и времето за изработка на една CMS система зависят само и изцяло от Вашите изисквания.