Информация за фирмата

Кои сме ние?

Danail KaradalievДанаил Карадалиев е Творчески Директор и собственик на фирма GoldenOrbs, която е основана в края на 2001 година. От септември 2006 година фирмата се преструктурира в "Голдън Орбс" ЕООД и завишава качеството на създадените проекти.

Фирмата се занимава с уеб дизайн, специлизирана е в създаването на стилни мултиплаформени интернет страници, които са съобразени с достъпността и ползваемостта. Той успешно разработва интернет страници от началото на 1998 година, перфекционист е и изпипва всеки детайл на проекта, върху който работи.

Основната ни цел е да предоставим на пазара висококачествени интерет услуги в сферата на уеб дизайна на ниски цени. Нашите услуги са насочени към големи и малки фирми, благотворителни дружества, правителствени и неправителствени организации.

Как работим?

Ние работим с независими дизайнери, програмисти, специалисти по ползваемостта и достъпността, както и консултанти по SEO.

Работейки с независими уеб професионалисти вместо със служители на твърдо работно време, ние имаме възможност да предложим нашите услуги на по-ниски цени от повечето ни конкуренти. Ако имате въпроси относно услугите ни, или сте заинтересовани от начина ни на работа се чувствайте свободни да ни се обадите на 0898 298 076.