Нашият подход

Ние слушаме и Ви разбираме

Твърде често интернет страниците са с дизайн директно откопиран от печатната реклама на фирмата поръчител, което води до това, че структурата на страницата е лошо планирана, съдържението е сложено като допъление и най-лошото ... виждането на клиента за сайта е изцяло забравено.

Добрата подготовка е много важна и за това в първият етап от нашата работа ние отделяме време да научим повече за вас и вашите клиенти. За нас е важно да разберем какво харесват вашите клиенти и какво прави вашата фирма уникална спрямо останалите.

Накрая за нас е важно да разберем вашите цели при създаването на страницата ви и как точно искате да ги осъществим ние. Старателното планиране, обсъждането на вашите нуждите, както и тези на потребителите е нашият начин за създаване на стилен, лесен за употреба сайт, насочен към потребители, които го посещават.

Логическа структура

Представете си това: Влизате в голям склад, от който искате да си купите един определен продукт. Още на входа виждате табела, която ви насочва към нужният етаж. Следващите указателни табели са точно там където очакват да бъдат и следвайки ги стигате точно до нужният продукт. Оглеждате го, купувате го и напускате магазина като един щастлив клиент.

Като един добре направен магазин (което ние не виждаме често) един добре структуриран сайт ще привлича посетителя в себе си, където той ще се чувства конфортно, ще е заинтересован и ще се усеща, че държи нещата под контрол.

Целта е посетителя да знае къде точно се намира в сайта и логическата структура да му помага лесно да намира точно това, което търси дори без да ползва търсенето.

Съдържание и дизайн

Четенето от един уеб сайт е много по-различно от четенето на книга или списание. Повечето от посетителите няма да четат всички, те ще "сканират" страницата с поглед обхождайки заглавките, ключови думи и фрази, които го интересуват. Имайки предвид това текстовото съдържание трябва да е точно на място, лесно и ясно за четене. Ако имате много текст, той трябва да е добре организиран и по възможност разделен на по-малки четливи части.

Графичният дизайн на вашият сайт трябва да изразява есенцията на вашата фирма. Той трябва да изглежда чист, ясен, да показва добре всичката нужда информация и лесен за навигация. Много е важно също сайта да се зарежда бързо и скоростта на разглеждане да е относително добра дори и на 54kb модем.

Във финалната фаза сайтът ви ще бъде оптимизиран за най-използваните браузъри и платформи както и неговите ключови думи и мета тагове ще бъдат така подготвени, че да ви осигуряват добър ранг в основните интернет търсачки и интернет каталози.

Препоръки

Секцията с препоръките е твърде остаряла, за да предостави някаква реална информация.

Препоръките от клиентите ни