Информация за фирмата

Кои сме ние?

Danail KaradalievДанаил Карадалиев е Творчески Директор и собственик на фирма GoldenOrbs, която е основана в края на 2001 година. От септември 2006 година фирмата се преструктурира в "Голдън Орбс" ЕООД и завишава качеството на създадените проекти.

Фирмата се занимава с уеб дизайн, специлизирана е в създаването на стилни мултиплаформени интернет страници, които са съобразени с достъпността и ползваемостта. Той успешно разработва интернет страници от началото на 1998 година, перфекционист е и изпипва всеки детайл на проекта, върху който работи.

Основната ни цел е да предоставим на пазара висококачествени интерет услуги в сферата на уеб дизайна на ниски цени. Нашите услуги са насочени към големи и малки фирми, благотворителни дружества, правителствени и неправителствени организации.

Как работим?

Ние работим с независими дизайнери, програмисти, специалисти по ползваемостта и достъпността, както и консултанти по SEO.

Работейки с независими уеб професионалисти вместо със служители на твърдо работно време, ние имаме възможност да предложим нашите услуги на по-ниски цени от повечето ни конкуренти.